Motoros redőny javítás

Akciós, Kedvező Redőny Javítási Árak. 

Hívjon Minket: +36-30-462-0092. - Profi, Megbízható Szakember, és akár Gyors, Azonnali Időpontok.

A motoros redőny javítás oka gyakran a motor hibája

A motoros redőny javítást kizárólag szakemberre bízza! Tudjuk, hogy egyszerűnek tűnik, de ne kockáztassa, egy új árnyékoló árát!

Az automata vagy elektromos redőnyök számítanak ma az árnyékolók csúcsának. Az automatizált redőnyök iránti növekvő népszerűséget nem kell magyarázni. Kényelmes egyszerű és még az okos otthonokhoz is kiválóan beilleszthető árnyékoló típusról van szó

Az új típussal együtt járnak az új fajta hibák is. A kézi mozgatású redőnynek a gurtni a gyenge pontja, a motoros változatnak pedig maga a motor a kerékkötője. Persze egy minőségi árnyékoló és a precíz beállítás minimálisra csökkenti a meghibásodás kockázatát.

Milyen okból nem működik a redőnymotor?

A motoros redőnyökhöz kihívott szakember gyakran szembesülnek azzal, hogy redőny motorja miatt nem mozdul az árnyékoló vagy ehhez kapcsolódóan a vezérléssel van baj

A motor hibája két típusba sorolható: elektronikai és mechanikus. A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakoribb a mechanikus eredetű meghibásodás. A hibára utalhat az az egyértelmű jel, hogy a redőnyt nem képes mozgatni, de szintén nem jelent jót, ha addig nem tapasztalt hangokat ad ki a rendszer.

A szakember felméri az árnyékoló állapotát, megméri a feszültséget a vezetékekben és megnézi a biztosítékokat, teszteli az érintkezéseket. Ha mindent rendben talál, a motor bizonyul a fő gondnak.

Azt érdemes észben tartani, hogy sok esetben csak cserével lehet megszüntetni a problémát, tehát új redőnymotort kell vásárolni és beszereltetni. Ennek az ára több tízezer forint is lehet. A jó hír, hogy maga a redőny maradhat az ablakon, hacsak nem történt benne sérülés.

Az új motor beszerelését követően a szakember ismét beállítja az árnyékolót és a munka végeztével le is teszteli. A tulajdonos egy megújult redőnyt vehet át.

Az árnyékolók olyan kiegészítői az ablakoknak, amiket naponta használunk. Senki nem szeretne félig lehúzott, fennakadt vagy lehúzott árnyékolókkal együtt élni hetekig, hónapokig. Hívjon minket haladéktalanul és mi ugyanilyen gyorsan fogjuk a redőnyeit megjavítani!