Alumínium redőny javítás

Akciós, Kedvező Redőny Javítási Árak. 

Hívjon Minket: +36-30-462-0092. - Profi, Megbízható Szakember, és akár Gyors, Azonnali Időpontok.

Alumínium redőny javítás: segítünk, ha leszakad az árnyékoló!

Az alumínium redőny javításának egyik gyakori oka nem más, mint az árnyékoló leszakadása. Mit lehet ilyenkor tenni? Mi kijavítjuk a hibát!

Az egyik legijesztőbb élmény egy árnyékolóval kapcsolatban, ha az egyik pillanatról a másikra megadja magát. Mi történik ilyenkor? Az egész redőnypalást elengedi magát és nagy robajjal leszakad. A másik lehetőség, hogy már fel sem lehet húzni. Egyik rosszabb, mint a másik

Az árnyékoló leszakadt? Ezek lehetnek az okai

A leszakadt redőny komoly gond, mert vagy védtelen marad az ablak vagy sötétségre van kárhoztatva a szoba addig, ameddig ki nem érkezik a helyszínre a szakember. Ez a fajta probléma jellemzően a hagyományos redőnyök esetében fordul elő. Akár műanyag, akár alumínium a kézi mozgatású árnyékoló, mindegyik típus gurtnival van kiegészítve.

Különbséget kell tenni elakadt és leszakadt redőny között. Az egyik eset az, amikor a redőnyautomata hibásodik meg és emiatt a gurtni nem tud felfelé vagy lefelé haladni. A másik eset, amikor a gurtni elfáradt és elszakad. A meghibásodás fő oka tehát a gurtni, vagyis a redőny hevederjének, zsinórjának az elszakadása.

További, kettő okból is tapasztalhatja az árnyékoló tulajdonosa redőny leszakadását. Előfordulhat, hogy a redőnyautomata megadja magát és a redőnypalástot nem tudja megtartani, így az elengedi magát. Ha nem a gurtni és nem a redőnyautomata a ludas, akkor egyszerűen a lamellák okozzák a gondot. A sérült öreg redőnyök ugyanis néha kettétörhetnek a redőnypalást egy pontján és az árnyékoló részlegesen leszakadhat.

Ne halogassa a redőny javíttatását, mert minél előbb hív minket, annál előbb jut újra kifogástalanul működő árnyékolóhoz! Minden évszakban nélkülözhetetlen egy minőségi árnyékoló használata. Télen és nyáron a hőszigetelő képessége támogatja az otthona kellemes hőmérsékletét, napi szinten pedig sötétítést, a privát szféra védelmét nyújtja a használóinak.

Az árnyékolójával kapcsolatos szakmai segítséghez hívjon minket bizalommal, kollégánk amint lehet, megérkezik a helyszínre